• Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

עיצוב בית פרטי בדלית אל כרמל

בית פרטי בן חמש קומות בשכונה הצעירה של דלית אל כרמל. פעם שימש הבית משפחה רבת נפשות, אך הועבר לאחד הילדים לאחר חתונתו. עיצוב הקודם והמסורתי פחות הביע את זוג הצעיר, לכן לאחר לימוד העדפותהם הגדרנו את הסגנון כ"כפרי לייט".

הבית שופץ מהיסוד כולל שינויים קלים בתכנון ויעוד החללים. קומת הכניסה מאחדת את פונקציות הציבוריות וכוללת סלון גדול, פינת אוכל, מטבח ומטבחון. פתח יציא למרפסת שונה ממצבו המקורי בכדי לאפשר שלמות מערך הישיבה בסלון. מזנון בכניסה לבית ממשיך את הקו במזנון המטבח העשויים פורניר אלון. מטבח בצבע וניל עם חזית מסגרת עדינה ממשיך גם לויטרינות מעל המזנון ומצופות פורניר אלון מבפנים.

בעזרת הנמכת תקרה נוצרת שלמות והמשכיות של כל האזורים עם תאורה כללית, ניסתרת וממוקדת.

חדרי ילדים, ספריה וחדר משחקים נמצאים חצי קומה מעל קומת הכניסה. 

בקומה העליונה ממוקמת סווטת הורים עם חדר מקלחת מרווח וחדר ארונות גדול.

קומה נוספת נועדה לפינת ישיבה למשפחה סביב אח עצים וחדר אוכל רשמי. 

בקומה הכי תחתונה מתוכנן לשמש כפינת פנאי עם שולחן סנוקר, בר וקולנוע ביתי לביצוע בהמשך.

בכל הבית נעשה שימוש באותם גוונים וחומרים, מלבן שבור, וניל עם נגיעות של עץ, כדי ליצור המשכיות ולקשר בין מפלסים השונים. טקסטורות וצבעים נכנסו בטקסטיל והעניקו לבית מראה יותר צעיר ומודרני.

גודל הבית: 350 מ"ר

משך השיפוץ: 6 חודשים

ריצוף: הרמוניה קרמיקה

גופי תאורה: אורות 2000

נגרות: האדי חלבי

אבן: מקור האבן דלית אל כרמל

קבלן מבצע: חאתם ואיאד גאבר